Ajándékutalványok a fényképek megvásárolásához

Ajándékutalványok

Szeretne valakinek egy gyönyörü képet/posztert ajándékozni, és nem tud választani a széles körü kínálatunkból olyat, amely a legjobban tetszene annak, akinek ajándékozni szeretné? Vegyen egy ajándék utalványt, és bízza a választást a megajándékozottra.

Készítettünk Önöknek ajándék utalványokat, hogy megajándékozhassák az üzleti partnereiket, barátaikat, rokonaikat, stb. Az ajndékutalványokat felhasználhatja a fotobankunk bármely termékére, vagy szolgátatására. Leggyakoribb felhasználása a képek és poszterek nyomtatása a mi fényképeinkből, vagy az Ön saját fényképeiből.

Hogyan működik?

Miután megvásárolta az ajándékutalványt, az email címére megkapja az utalványt egy speciális kóddal. Ezt a kódot a megajándékozott személy a regisztrációnál használja, vagy a saját számláján a "Utalványaim" részben, és az utalvány összege jóváírásra kerül a számláján hitel formájában. A hitelből szabadon megvásárolhat a fotobankunkban bármely terméket vagy szolgáltatást.

Vagy megadhatja a kódot a megrendelés során, és az utalvány összege le lesz vonva a rendelés árából. (Ha a megrendelés ára kisebb, mint az utalvány, a többlet az utalványról jóváírásra kerül az ügyfélnek mint hitel. Ha az ár magasabb mint az utalvány, az ügyfél fizeti a hátralékot.)

Az ajándék utalvány érvényességi ideje egy év ( közvetlenül az utalványon van feltüntetve).

Mire lehet az utalványt felhasználni?

és egyéb szolgáltatások, amelyeket a Fotky&Foto portálon biztosítunk

Megvásárolni az utalványt- értékben s DPH
 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info