Fotky&Foto Regisztráció-számla létrehozás

Regisztráció-számla létrehozás

Számla létrehozással a Fotky&Foto fotóbankban lehetőséget szerez teljes mértékben kihasználni a fotóbank szolgálatait.Korlátozás nélkül vásárolhat a fotóbank termékeiből,ingyenesen tölthet le fotókat,hozzájárulhat a saját termékeivel a fotóbankba(fotók,videók,grafika stb.),részt vehet a partner programban s ezzel érdekes pénzt kereshet. Számla létrehozással a Fotky&Foto fotóbankban lehetősége van teljes mértékben kihasználni a fotóbank szolgáltatását. Korlátozás nélkül vásárolhat a fotóbank termékeiből, ingyenes fényképeket letölteni,saját termékeivel (fotók, videók,grafika stb.) hozzájárulhat a fotóbankba, részt venni a partner programban és e módon érdekes pénzt keresni.

A regisztráció egyszerű, gyors, és teljesen ingyenes. Egyszerűen töltse ki az alábbi ürlapot valós adatokkal. Ezek az adatok csak az esetleges későbbi számlázáshoz szolgálnak, a fényképek és videóengedélyek vezetésénél, és egyéb szükséges adminisztráció esetén. Az adatait semmi esetben nem szolgáltatjuk egy harmadik félnek. Ha nem szeretne regisztrálni, lehetősége van a fényképeket és videókat közvetlenül a bevásárlókosárból megvásárolnia.

Alapadatok

Keresztnév

Vezetéknév

E-mail

Telefon

Ország

Az ajándék utalvány kódja

Honnan szerzett tudomást rólunk

Kérjük, hogy írják meg nekünk, hogy honnan szereztek tudomást rólunk, ez segít nekünk a piackutatásban. Köszönjük.

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

töltse ki az Ön e-mail-jét

Jelszó

Jelszó ismét

min 6 jel

Ha nem ad meg saját jelszót, létrehozunk egyet, és elküldjük e-mailben.

Számlázási adatok

Vállalat

azonosító szám

Adószám

HU12345678

ÁFA fizető

nem

igen

Számlázási cím

Utca

Házszám

Község

Irányítószám

Levél cím

Keresztnév

Vezetéknév

Vállalat

Utca

Házszám

Község

Irányítószám

eltér-e a számlától

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info