Hírességek, szerkesztői fényképek - EP szerkesztői engedély

Kínálatunkban választhat világhírü celebritek, izgalmas rendezvények és események közül szerkesztői és magán célra, elsösorban poszterek nyomtatásához. Kínálatunkban elsösorban amerikai hírességek fényképei közül választhat, de kínálatunk folyamatossan bövülni fog. Ön fotós, és hazai celebeket és eseményeket fényképez? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és fényképeivel hozzájárulhat fotobankunk kínálatához. Olcsó képre van szüksége blogjához, weboldalához vagy magazinjához? Több képet szeretne elöfizetni újsághoz, magazinhoz, nyomtatott vagy online használatra? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és küldünk Önnek egy speciális árajánlatot. Képeik bármikor rendelkezésére állnak, elérhetö áron.

PÉLDÁK A MEGENGEDETT HASZNÁLATOKHOZ

Szerkesztőségi engedélyes képeket csak SZERKESZTÖSÉGI ÉS MAGÁNCÉLÚ HASZNÁLATRA vásárolhat. Ezen képek használhatóak magazinok, újságok, könyvek (250 ezer másolat)nyomtatásához, valamint weboldalak, blogok, előadások, TV , telefonok és azok alkalmazásaihoz, korlátlan számú használatára. A képek magáncélú használata például a poszterek és képek nyomtatására alkalmasak. További felhasználás a 12.§ 3.bekezdés 40/1964 sz.törvény, a Polgári Törvénykönyv érvényességében.

Sztárok, riport képek keresése

Események keresése

We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Kedvenc (0)