A Fotky&Foto fotóbank
partnerprogramja

szerezzen
akár 34 %
jutalékot

Keressen pénzt velünk

Jutalék a kattintásért

Affiliate Fotky&Foto

Jutalékot fizetünk ki Önnek a "kattintás"-ért, tehát az összes Ön által hozott látogatóért az oldalunkra 4 eurocentet, egészen az Ön jutalékának a magasságába a vásárlásból. Nálunk a jutalékok összeadódnak.

Affiliate Fotky&Foto

Közvetlen jutalék

egészen
12 %
az első bevásárlásért

Ha új ügyfeleket hoz hozzánk, mi közvetlen jutalékot fizetünk ki Önnek, egészen 12%-ot az új ügyfelek első vásárlásából. Ha az Ön által hozott ügyfelek egy hónapon belül 20 000 Kč értékben bavásárolnak, az Ön jutalma 2400 Kč. Üzleti kapcsolatba lépni velünk kifizetődik Önnek.

Affiliate Fotky&Foto

További jutalék

egészen
3 %
az időtartama
12 hónapon keresztül

Az első vásárlásnál nem szünik meg, nálunk további jutalékot kap az Ön által hozott ügyfelek minden további vásárlásaiból, egészen 12 hónapig. Hozza létre az állandó jövedelmét! Elegendő, ha regisztrál nálunk és propagál minket ...

Affiliate Fotky&Foto

Jutalék a fényképészből

egészen
10 %
a fényképek
eladásából

Hozzon hozzánk egy fényképészt, aki nálunk fogja eladásra kínálni a fényképeit, és mi az ő eladásából egész évben jutalékot fizetünk ki Önnek. Fotky&Foto-t propagálni megéri Önnek...

Hogyan érhetek el egészen 34%-os jutalmat?

Regisztráljon a Fotky&Foto partnerprogramába és meséljen rólunk a látogatóknak az Ön oldalain, blogokon és portálokon, az ügyfeleinek és a partnereinek. Megjutalmazzuk érte!

Példa A)kezdünk

Az első hónapon belül 240 látogatót hoz hozzánk,s közülük néhányan bevásárolnak  
összegben. Az Ön jutaléka:

  • 9,6€ a kattintásért való jutalék
  • 9,6€ egyenes jutalék

A felhasználói számláján összesen hozzá lesz adva a jutalék 480 CZK összegben

Példa B) hogyan a 34%-ra

Egy hónapon belül 500 látogatót hoz hozzánk. Néhányan közülük bevásárolnak 3000 CZK értékben, és az Ön által hozott fényképész képeit vásárolják meg. 
 Az Ön jutaléka :

  • 19,2€ jutalék a kattintásokért 
  • 14,4€ egyenes jutalék
  • 7.2€ jutalék a fényképészből

A felfasználói számlájához hozzáíródik a jutalom összeg: 40.8€, ami 34% az Ön által közvetített eladásból.

Példa C) teljes használatban

7000 látogatót hoz hozzánk, akik az adott hónapban 2400€-ért bevásárolnak. A fényképészésze fényképei eladódnak 1000€ értékben, és az előző hónapokban hozott ügyfelek megint vásárolnak 1960€ értékben. 
 Az Ön jutaléka ilyen hónapban:

  • 280€ jutalom a kattintásokért
  • 288€ közvetlen jutalék az eladásból
  • 100€ jutalék a fényképésze fényképeiből
  • 58.8€ további jutalék

Az e hónapban való együttmüködésért az ügyfélszámlájához hozzáíródik a jutalék: 726.8€! Ez a példa nagyobb aktivitást igényel az Ön részéről, de bízunk benne, hogy a velünk való együttmüködés Önnek kifizetődő!

A propagálás lehetőségei

A propagációs lehetőségek szinte korlátlanul változatosak lehetnek. Vanak bannerek, widgetek, amik könnyen letölthetőek és elhelyezhetőek az Ön web területén, melyeket nálunk regisztrált. Létrehozhat saját bannereket és egyéb hirdetési elemeket, melyeket benyújt hozzánk jóváhagyásra, és a jóváhagyásuk után elhelyezheti a webhelyén. Hozhat létre saját minisite és egyéb hirdetési eszközöket, vagy írhat rólunk cikkeket és véleményeket. Van saját ötlete és új lehetőségek a propagáláshoz? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Nyitottak vagyunk az új ötleteknek és a lehetőségeknek. Úgy véljük, hogy ez a jutalékprogram lehetővé teszi, hogy nagyon érdekes pénzösszeget keressen velünk. Örülünk az együttmüködésnek .

Több információ

Szeretne többet tudni a Fotky&Foto partnerprogramáról? Részletesebb információkat talál a információs központ.

A jutalék számszerűsítése ezen az oldalon csak tájékoztató.

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Kedvenc (0)