Ajándékutalványok

Szeretne valakinek egy gyönyörü képet/posztert ajándékozni, és nem tud választani a széles körü kínálatunkból olyat, amely a legjobban tetszene annak, akinek ajándékozni szeretné? Vegyen egy ajándék utalványt, és bízza a választást a megajándékozottra.

Készítettünk Önöknek ajándék utalványokat, hogy megajándékozhassák az üzleti partnereiket, barátaikat, rokonaikat, stb. Az ajndékutalványokat felhasználhatja a fotobankunk bármely termékére, vagy szolgátatására. Leggyakoribb felhasználása a képek és poszterek nyomtatása a mi fényképeinkből, vagy az Ön saját fényképeiből.

Hogyan működik?

Miután megvásárolta az ajándékutalványt, az email címére megkapja az utalványt egy speciális kóddal. Ezt a kódot a megajándékozott személy a regisztrációnál használja, vagy a saját számláján a "Utalványaim" részben, és az utalvány összege jóváírásra kerül a számláján hitel formájában. A hitelből szabadon megvásárolhat a fotobankunkban bármely terméket vagy szolgáltatást.

Vagy megadhatja a kódot a megrendelés során, és az utalvány összege le lesz vonva a rendelés árából. (Ha a megrendelés ára kisebb, mint az utalvány, a többlet az utalványról jóváírásra kerül az ügyfélnek mint hitel. Ha az ár magasabb mint az utalvány, az ügyfél fizeti a hátralékot.)

Az ajándék utalvány érvényességi ideje egy év ( közvetlenül az utalványon van feltüntetve).

Mire lehet az utalványt felhasználni?

és egyéb szolgáltatások, amelyeket a Fotky&Foto portálon biztosítunk

Megvásárolni az utalványt- értékben s DPH
 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Kedvenc (0)