Regisztráció-számla létrehozás

Számla létrehozással a Fotky&Foto fotóbankban lehetőséget szerez teljes mértékben kihasználni a fotóbank szolgálatait.Korlátozás nélkül vásárolhat a fotóbank termékeiből,ingyenesen tölthet le fotókat,hozzájárulhat a saját termékeivel a fotóbankba(fotók,videók,grafika stb.),részt vehet a partner programban s ezzel érdekes pénzt kereshet. Számla létrehozással a Fotky&Foto fotóbankban lehetősége van teljes mértékben kihasználni a fotóbank szolgáltatását. Korlátozás nélkül vásárolhat a fotóbank termékeiből, ingyenes fényképeket letölteni,saját termékeivel (fotók, videók,grafika stb.) hozzájárulhat a fotóbankba, részt venni a partner programban és e módon érdekes pénzt keresni.

A regisztráció egyszerű, gyors, és teljesen ingyenes. Egyszerűen töltse ki az alábbi ürlapot valós adatokkal. Ezek az adatok csak az esetleges későbbi számlázáshoz szolgálnak, a fényképek és videóengedélyek vezetésénél, és egyéb szükséges adminisztráció esetén. Az adatait semmi esetben nem szolgáltatjuk egy harmadik félnek. Ha nem szeretne regisztrálni, lehetősége van a fényképeket és videókat közvetlenül a bevásárlókosárból megvásárolnia.

Alapadatok

Keresztnév

Vezetéknév

E-mail

Telefon

Ország

Az ajándék utalvány kódja

Honnan szerzett tudomást rólunk

Kérjük, hogy írják meg nekünk, hogy honnan szereztek tudomást rólunk, ez segít nekünk a piackutatásban. Köszönjük.

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

töltse ki az Ön e-mail-jét

Jelszó

Jelszó ismét

min 6 jel

Ha nem ad meg saját jelszót, létrehozunk egyet, és elküldjük e-mailben.

Számlázási adatok

Vállalat

azonosító szám

Adószám

HU12345678

ÁFA fizető

nem

igen

Számlázási cím

Utca

Házszám

Község

Irányítószám

Levél cím

Keresztnév

Vezetéknév

Vállalat

Utca

Házszám

Község

Irányítószám

eltér-e a számlától

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Kedvenc (0)