Biztonságos bankkártyás fizetés a weben

Az on-line utalási kapu felhasználva a Fotky&Foto fotóalbum portálon amelyet a PayMUZO közösség forgalmaz és GP webpay-nak nevezik. Ez a kapu lehetővé teszi a biztonságos utalást az on-line akcióval a MasterCard és a VISA bankkártyák segítségével.Az on-line utalás bankkártya segítségével egyszerű és biztonságos.

Az on-line GP webpay beutalás előnyei a fotobank Fotky&Foto on

  • Minden MasterCard és VISA kártya támogatása ( beleértve a Maestro és VISA Elektront is)
  • A szolgáltatás Non-stop elérhetése és nonstop monitoring
  • Közvetlen hitelesítés és a utalás igazolása
  • Összhang a legszigorúbb biztonsági előírásokkal(3-D Secure)
  • Certifikáció és auditálás azokkal a társulatokkal, amelyek kártyákat adnak ki.
MasterCard SecureCode Verified by VISA

Adatokat a bankkártyáról nem ad meg a Fotky&Foto fotóalbum-nak, csak a beutalási kapunak és az Ön bankkártyájának a kiadójának.

Hogy működik az utalási rendszer?

Az on-line utalás biztonságos a bankkártya és a GP webpay rendszer segítségével. Az utalásról kiállított adatok a Fotky&Foto fotóalbum-al sifrírozva vannak hivatalos engedélyek segítségével és GP webpay rendszerrel el vannak küldve. A GP webpay rendszer elvégzi a hitelesítését a bankkártya tulajdonosának a 3-D Secure szabvány segítségével az Ön bankkártya kiadójánál. Amennyiben a hitelesítés végeredménye megengedi a beutalást folytatni, a GP webpay elküld igénybevételt a beutalási művelet hitelesítésére. Abban az esetben, ha a hitelesítés nem engedi a folytatást, a beutalás folyamata meg van szüntetve. A hitelesítési igénylés az elszámoló bankkal át van adva bankok közötti hálózattal a kártya kiadójának. A kiadó bank elvégzi a művelet hitelesítését és az eredényt visszaadja a GP webpay rendszernek. A GP webpay rendszer a beutalás eredményét visszahozza az internetes boltba fotóbank Fotky&Foto. A fotóbank ezt a sikeres beutalást feljegyzi és az Ön javára ír hitelt a fényképek, plakátok,képek nyomtatására vásálásra, esetleg elküldi az Ön által megrendelt fotókat.

Mit jelent a 3-D Secure biztonsági előírás?

A nemzetközi asszociációk bevezették a 3-D Secure-nek elnevezett előírást a kizárólagos azonosítására minden bekapcsolódott félnek az on-line műveletnek. Így szűk kapcsolat alakult ki a kiadó bankkal és a kártya tulajdonosával az egyik oldalon, és a kereskedővel és az elszámoló bankkal a másik félen, és ez a legnagyobb előnye a GP webpay beutalási kapunak . A rendszer GP webpay biztonsága meg van erősítve a digitális aláírás használatával minden adaton, amely a beutalási kapu és az on-line bolt között van.

A 3-D Secure machanizmus a kártya tulajdonosának az autentikációjára szolgál. Minden kártya, amely be van adva a beutalási kapuba, ellenőrizve van a MasterCard vagy VISA egyesületével. Ellenőrizék, hogy a kártyához szükséges-e a tulajdonos hitelessége, vagy nem. A hitelesítés esetén a tulajdonos át van irányítva a kiadó bank rendszerére, ahol igazolja a kilétét ( jelszó , e-PIN, vagy további titkos információt, amelye csak a kártya kiadója ismer). Az autentikáció eredmény vissza van adva a beutalási kapuba.

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Kedvenc (0)