Partner program

Milyen a partnerprogram elindításának a folyamata?

  1. Ha nincs saját ügyfélszámlája a fotobankban, regisztráljon.
  2. Aktiválja a partnerprogramját az üzleti feltételek elfogadásával, az ügyfél számláján az oldalon Partner program aktiválása.
  3. Regisztrálja a weboldalait, amelyre helyezi a fotobank bannerét, vagy linkeket a fotobankra. A webcímek a következő formátumban kerülnek behelyezésre domain.com, subdomain.domain.com, vagy *.domain.com, a domainhez az összes aldomainnal.
  4. Válassza ki a bannert, szöveges hirdetést, vagy linket és helyezze a regisztrált weboldalára
  5. Ha érdekli, helyezze a webhelyére widget a fényképek előnézetével..
  6. Figyelje a bevételeit.
  7. Fizettesse ki a bevételeit

Hogyan lehetek tagja az Önök partner programjuknak?

Ehez elég beregisztrálni, saját ügyfél számlát készíteni, és elfogadni a partnerprogram szerzödési feltételeit. Utána regisztrálja be az Ön weboldalát a partner rendszerünkbe. Töltse le a bannereket, és widgeteket amelyeket elhelyez a saját weboldalán.

Mi a különbség a fotóbank ügyfele és a partnere között?

Semmi. Minden regisztrált ügyfelünk egyben a partnerünk is, és használhatja a fotóbank minden elönyét a partner programmal is.

Fel tudom használni a keresett összeget mint hitelt a fényképek vagy videók vásárlására?

Igen, a jutalékát bármikor átválthatja mint hitel és vásárolhat bármely termékek és szolgáltatást a fotóbanknál. A jutalék hitelre való átvitelénél bónuszt is kap.

Mikor kapom meg a jutalékom?

Bármikor, ha eléri a minimum összeget.

Milyen módon fizetik ki a jutalékot?

A jutalékot át lehet váltani hitelre a fotóbank termékei és szolgáltatásai vásárlásához, és így szert tehet további bónuszra, vagy kérheti a kifizetését is. Az összeget átküldjük a bankszámlájára, vagy PayPalon keresztül.

Hol találok bannereket és widgetek a reklámozásra?

Itt letöltheti az összes hirdetési formátumunkat. Saját bannert is készíthet, de azt el kell küldenie nekünk jóváhagyásra. Nem lehet használni a nem jóváhagyott reklám elemeket. Reklámok, bannerek

Helyezhetek linkeket a fotobakra szintén e-mailekben, blogokban, témákban?

Igen, a linkeket beillesztheni az e-mailbe és az internetes vitákba. Ezekért a linkekért is jutalék van számolva. A linkek megtalálhatók a következő oldalon: linkek e-mailbe.

A partnerprogram üzleti feltételei

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Kedvenc (0)