Annual discount programs

What are the Annual discount programs?

Az árprogramok lehetővé teszik, hogy a nap 24 órájában, a hét 7 napján, a lehető legjobb áron vásároljon. Amint megvesz egy árprogramot, az ár teljes összege kreditre lesz átutalva, s ebből merít a fényképek és a videók vásárlásakor. Kredit a Fotky&Foto fotóbankban elhelyezett pénz megnevezése, amely segítségével fizeti ki a megrendeléseit. A kredit érvényessége egy év az aktiválástól.

Mi az elönye, ha árprogrammal vásárol képeket?

Fö elönye a fényképek és videók alacsonyabb ára, mint a kosárból való egyenes vásárlásnál. Másik elönye, képeknek az elérhetősége, amiket azonnal online letölthet, amikor szüksége van rájuk.

What Annual discount program is the most suitable for me?

We offer three Annual discount programs: Start, Standard and Premium. Programs vary the amount and price levels at which you download licenses. Approximate prices of photos and videos in such a discount program can be found in the lists on the page Subscription, Annual discount programs. To know the price of a specific license photos or videos in the Annual discount program, ask us using contact form or e-mail.

May I choose the price of an Annual discount program?

Yes you can using the slider under the price of an Annual discount program.

How can I purchase an Annual discount program?

Oldalon Subscription, Annual discount programs és válassza ki az árprogramot és vásárolja meg. A teljes kifizetett összeg át lesz utalva a kreditjére. Fizethet banki átutalással,a számlára való befizetéssel, névtelen készpénzes kifizetéssel a SuperCASH Sazka termináloknál vagy biztonságos online fizetéssel bankkártyával (további információ a biztonságáról a bankkártyás fizetésröl, lásd alább).

What can I download from credit of an Annual discount program?

Using credit you can download any licenses of any photos, vectors or videos.

Szükséges árprogramot vásárololnom, ha csak egyszer szeretnék fényképeket vásárolni?

Nem, nem kell. Ha csak egyszeres fényképmegrendelést akar végezni, használja a megrendelés lehetőségét egyenesen a bevásárlókosárból. Így ki kerülheti a regisztrációt, és a fizetéskor a kosárban csak az Ön adaira lesz szüksége. A megrendelés kifizetése után a megrendelt fényképek átutalását elküldjük Önnek az e-amil címére. Abban az esetben, ha számlára lesz szüksége, adja meg a számlázási adatokat is.

A kredit érvényessége meg van időszerűen határolva?

A kredit érvényességi ideje az aktiválástól egy évre korlátozódik.A kredit érvényességét egy új árprogram megvásárlásával lehet meghosszabbítani.

Am I entitled to a refund of credit that I haven't used within its validity?

No, credit is not money, because by buying the Annual discount program you are getting a service that lets you download photos and video at lower prices. This service is terminated by credit exhaustion, or after an annual period of validity of the Annual discount program.

Will you inform me before the Annual discount program expires?

Yes, even three times. 30 days, 14 days and 7 days before the annual period of validity we sent you email that warns you. So you can extend the validity of the remaining credit by purchasing any new program or you can fully use the credit.

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Kedvenc (0)