Fizetési módok

Milyen módon működik az átutalás a bankszámlán keresztül?

A fizetésénél választja ki a fizetés lehetöségét - ´átutalással/befizetéssel´. A megrendelése után azonnal ki lesz állítva Önnek egy elöleg számla, amel szerint kifizeti a bizonyos összeget a bankszámlára átutalással vagy befizetéssel. Az összeg megérkezése után a hitel automatikusan rá lesz írva a számlájára, és ki lesz állítva a számla. Vagy a kosárból való egyenes vásárlásnál el lesz küldve az e-mailjére a képek linkje, amelyek az Ön ügyfélszámláján elérhetők lesznek.

Mi az a PayPal fizetés és hogy müködik?

A PayPal egy biztonságos nemzetközi fizetési rendszer, amellyet használhatja a megrendelések kifizetéséhez. Elönye, hogy az egész müvelet autómatikusan történik, és a megvásárolt képeket 30 percen belül megkapja. Ennek a feltétele, hogy aktív számlája legyen a PayPal rendeszernél. Ha még nincs számlája, ezen a címen hozzájuthat: www.paypal.com
A termék megrendelésénél válassza a PayPal-al való fizetési lehetöséget. Adja meg a szükséges adatokat, és át lesz írányítva a biztonságos paypal.com rendszerbe. Ezután kövesse az utasításokat. A müvelet sikeressége után autómatikusan hozzá lesz adva a hitel a számlájára, és ki lesz állítva a számla, vagy a bevásárló kosáron keresztül való egyenes vásárlásnál el lesznek küldve az e-mailjére a képek linkje, amelyeket letölthet az ügyfélszámlájáról is.

PayPal

Mi az a bankkártya kifizetés és hogyan müködik?

A hitelkártyával való fizetés a leggyorsabb és leggyakoribb fizetési mód. Ezzel a fizetési móddal a fényképeket 15 percen belül megkapja. A legbiztonságosabb rendszert használjuk, amely a PayMUZO partnerbank bebiztosított oldalán müködik.
A fotóbankból való rendelésnél válassza a hitelkártyával való fizetési módot. Átt lesz irányítva a bebiztosított GP webpay portálra, ahol megfizetheti a rendelést. Miután megérkezik a számlánkra az összeg, hozzá lesz írva az Ön hiteléhez, vagy az egyenes vásárlásnál a bevásárló kosárból a képek linkjei el lesznek küldve az Ön által megadott e-mail címre, s egyben elérhetők lesznek a saját ügyfélszámláján.
Az összes információt a hitelkártyával való biztonságos fizetésröl itt talál Információk a bankkártyás fizetésekről és azok biztonságáról.

Visa MasterCard

Nem tudok hitelkártyával fizetni akkor sem ha a számlámon elegendő a fedezet.

Némely bankkártyának meg van akadályozva a kiadó bank által a fizetés lehetösége az interneten keresztül. Kérje meg a bankját, hogy ezt a szolgáltatást aktiválja. A kártyát egyszeri használatra is aktiválhatják.

Létezik valamilyen díj a számla forgalmazására vagy aktivációjára?

Nem, a fotóalbum semmilyen díjat nem számol fel. Csak a megrendelt fényképekért fog fizetni.

Hogy kaphatom meg a képeket még ma, ha nincs lehetöségem online fizetni?

Abban az esetben ha csak bankiátutalással tud fizetni de a képeket minél hamarabb meg szeretné kapni, használja az „Express fizetést“. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy a képeket megkapja egy órán belül a kifizetésük után, amint elküldi a fizetés másolatát, és a fotóbank infovonalán bejelenti a kérését. Tudjon meg többet erről a szolgáltatásról, itt Információ az expres fizetésröl

A kredit érvényessége meg van időszerűen határolva?

A kredit érvényességi ideje az aktiválástól egy évre korlátozódik.A kredit érvényességét egy új árprogram megvásárlásával lehet meghosszabbítani.

Vásárolhatok akkor is, ha nincs elég pénz a számlámon, és ezt utólag fizetni?

Sajnos ezt a lehetőséget a Fotky&Foto fotóalbum nem engedélyezi. Ha fényképet szeretne vásárolni, anélkül, hogy lenne a számláján kredit, használja fel a fényképek megrendelését egyenesen a bevásárlókosárból.

Mi a Minidebit program?

A Minidebit egy szolgáltatás az ügyfeleink számára. Ha a rendelést átutalással fizeti ki, és nem akar várni, amíg a pénz megérkezik a számlánkra, de a fotókat szeretné rögtön megkapni, akkor aktiváltassa ezt a programot. A megrendelt fotók az átutalási fizetésnél, és a hitele hiányánál is a számláján azonnal a rendelkezésére állnak.

Egyszerüsítve mondván, a Minidebit program lehetővé teszi, hogy a hitellel mínuszba menjen. több információt

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Kedvenc (0)