A MEGVÁSÁROLT FÉNYKÉPEK MEGSZERZÉSE

Hogyan szerzem meg a fényképet a megvásárlás után?

A fénykép megvásárlása után akár a kosárból valo közvetlen kifizetéssel, akár a kredit segítségével, a fénykép letöltéséhez való utalások el lesznek küldve az Ön e-mail-jére. (Az utalások az Ön fényképeire eljutnak az e-mailre, a megrendelés méretétől függöen. Általában 5 és 10 perc között mozog. A nagyobb fényképmegrendeléskor továr tarthat.)

A megvásárolt termékek linkje a letöltéshez 3 napig érvényes attól számítva, hogy elöször el lettek küldve az Ön e-mial címére. Utána már nincs lehetösége letölteni a megvásárolt terméket.

Megkaphatom a képeket máshogy is, és nem csak e-mailen?

Ezalatt a három nap alatt le lehet letölteni a képeket vagy videókat közvetlenül az ügyfélszámlájáról. Jelentkezzen be számlájára a felhasználóneve és jelszava segítségével, és a jobb oldali oszloban kattintson a "Megrendeléseim"-re, válassza ki a kért megrendelést,ábrázolja a „Részletek”-re való kattintással. Itt megtekintheti a rendelése tartalmát, és az összes fényképnél megtalálhatja a „Letölteni” billentyüt.

Nem kaptam e-mail-t utalásokkal a fényképek letöltésére. Mit tegyek?

Ha hiba történik a megrendelés befejezésekor, küldünk Önnek egy felvilágosító e-mail-t, és a megrendelés 10-15 perc alatt aktualizálódik és elküldjük még egyszer a utalást. Ha semmilyen e-mail nem jön, ellenőrizze az e-mail címét a személyes számláján és próbálja ismét elküldeni az utalást (nézd az előző pontot). Abban az esetben, ha az utalások nem lesznek ismét elküldve, vagy bármilyen más komplikáció esetén lépjenek velünk kapcsolatba. A problémát minél hamarabb megoldjuk.

Elmulasztottam a határidőt, a 3 napot, a megrendelés után, és nem töltöttem le a fényképeket. Van rá még jogom?

Sajnos 3 nap után a linkek már nem aktívak, és nincs joga letölteni a fényképet. Kivétel nincs, 3 nap után a szállító nem engedélyezi letölteni a terméket.

A megvásárolt fotók nem tölthetők le a feltüntetett módszerek egyikével sem.

Ha nem tudja letölteni képeket az e-mail-ben kapott linken keresztül, sem közvetlenül az ügyfél számláján, használja azt a lehetőséget, hogy elküldi a konkrét fényképet e-mail-ben közvetlenül a megrendelése részleteiből az ügyfélszámláján. A letöltési linkek zavarait többnyire az internetböngésző okozza. Ha a linkek nem müködnek, töltse le a képeket egy másik internetböngésző segítségével. Probléma esetén kérjük lépjen velünk kapcsolatba. A fényképeket elküldjük.

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Kedvenc (0)