Minidebit program

Mi a Minidebit program?

A Minidebit egy szolgáltatás az ügyfeleink számára. Ha a rendelést átutalással fizeti ki, és nem akar várni, amíg a pénz megérkezik a számlánkra, de a fotókat szeretné rögtön megkapni, akkor aktiváltassa ezt a programot. A megrendelt fotók az átutalási fizetésnél, és a hitele hiányánál is a számláján azonnal a rendelkezésére állnak.
Egyszerüsítve mondván, a Minidebit program lehetővé teszi, hogy a hitellel mínuszba menjen.

Ki szerezheti meg ezt a programot?

Az összes kliens, aki a fotobankban többször mint 3x vásárolt, és mindig rendesen és időben fizetett.

Milyen a rendelés folyamata a minidebit program keretében?

Az ügyfél számlája ugyanúgy működik. Vásárol árprogramokat, és költi a hitelt a kosárból. Ha a számláján elegendő a hitel, a rendelés szokványosan zajlik le. Akkor van előnye, ha a számláján nincs elég hitel.Ha jelenleg nullán van, vagy a hitele nem fedezi az egész rendelés árát, azonnal megkapja a megrendelt fényképeket.A hiteléből le van vonva a rendelés teljes ára, így mínuszba kerül. A hátralékra ki van állítva az előleg számla. A kifizetése után a hitele nulla.

A minidebit keretében mínuszba jutottam. Számlázva lesz ezért vamilyen pótlék vagy díj?

Nem, nem számlázunk semmilyen díjat, sem pótlékot. Csak azt fizeti ki, amit rendelt. Csak abban az esetben, ha a kiállított számla a futamidőn belül nem lesz kifizetve, késedelem miatti kötbérek számlázásához vezethet.

A hitelemmel mínuszba vagyok, de szükségem van további képeket rendelni. Megint megkapom azonnal, ha még az előző fizetést még nem fizettem ki?

Sajnos nem. A minidebit programmal csak abban az esetben kapja meg azonnal a fotókat, ha a hitele nincs mínuszban.
Ha mínusbnan van, de azonnal szüksége van a fényképekre, fizesse ki a rendelését bankkárkyával, vagy PayPal-al. Ezek a fizetések azonnal lezajlanak, és a fényképek rögtön a rendelkezésére állnak.

Mi történik, ha a számlát nem fizetem ki időben?

Ha nem fizeteti ki a számlát a Minidebit program keretén belül, az a program deaktiválásához vezet, köbtér számlázás a késedelmes fzetésért, és a letöltött fényképek engedélyének elvonása.

Van egy kifizetetlen előleg számlám a minidebites rendelésből, de szeretnék árprogramot vásárolni. Mindkettőt ki kell fizetnem?

No. If I have an unpaid minidebt order and more I order an Annual discount program, I don't need to pay both of invoices. The minidebt is covered by the credit. (The price must be higher than the debt.)

Minidebit program aktiválása

A minidebit programot csak a klienseinknek aktiváljuk. A kérvényezési ürlap itt küldhető a bejelentkezés után.

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Kedvenc (0)