Személyes adat védelem

Személyes adat védelem. Golden Voyage Kft. az üzemeltető Stock Photos & Fotó és honlap azzal a ténnyel, hogy a munkafolyamatok információkat, amelyeknek, összhangban a 101/2000 számú törvény sz. A személyes adatok védelméről, a karakter a személyes adatok. Azt állítja, hogy ismeri az védelmének fontosságát az adatokat és megfelel minden jogi és etikai normák kapcsolódó feldolgozás jelentős kötelezettséget felé ügyfeleinek. Adatvédelem ügyfeleink számára a legfontosabb.

Fotky&Foto illetve a Golden Voyage Kft. a tevékenysége során nem ad személyes információkat egy harmadik személynek az ügyfeleiről, nem gyüjti és nem dolgozza fel a regisztrált felhasználók érzékeny adatait, elsősorban a személyes adatokat faji vagy etnikai származásról, politikai meggyőződésről, szakszervezeti tagságokról, vallási és világnézeti meggyőződésekről, a bűncselekményekről, az egészségügyi állapotról és a szexuális életről.

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Kedvenc (0)