A MEGVÁSÁROLT FÉNYKÉPEK ADATÁLLOMÁNYÁNAK TIPUSAI

Hogyan állapítom meg hogy milyen típusú a fénykép adatállománya, amelyet a megvásárlás után megkapok?

Az adatállomány típusa a licencia szerint különbözik.Az alap kék licenciák úgy vannak feltüntetve, mint képek és illusztrációk - JPG formátumban. A vektoros licenciák EPS, AI vagy SVG formátumban vannak feltüntetve esetleg becsomagolva ZIP archívumban.

Mit jelent a Vektor?

E termék megvásárlásánál V vagy XV licencia alapján egy vektoros rajzot szerez a további feldolgozásra. A vektorok kompaktibilisek az Adobe és némely más programmal. Némely programnál mint például a CorelDraw nem lehetséges teljes funkcionalitást biztosítani, mivel ez egy hobbi program, mely nem müködik megfelelően a bonyolultabb vektoros formátumokkal.A vektort át lehet utalni a klasszikus JPEG képre is.

A megvásárolt vektorokat kinyithatom a CorelDRAW, Adobe Photosthop programban?

A vektorok kompatibilisek az Adobe, és néhány más programmal. Egyes programoknál, mint például a CorelDraw, nincs garantálva a teljes funkcionalitás, mivel ez egy hobbi program, amely nem tud pontosan golgozni a bonyolultabb vektoros formátumokkal. A vectort át lehet vinni egy klasszikus JPEG képre is.

Why is the vector format so popular?

Vector formats EPS, AI or SVG are very variable files processed in curves. You can print any size from vector with one hundered percent quality. You can edit colors, add and remove some of elements.
We offer vectors from all fields and disciplines, different motives from all around the world. Graphic designers contribute thousands, sometimes tens of thousands of vectors per month. We offered more than 3.8 million of vectors at the end of June 2014.

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Kedvenc (0)