Újdonságok a fFotky&Foto fotóalbum -ból

Itt vagyunk Önökért online

18. 10. 2012

Segítségre szorul a fényképek kiválasztásánál, nem biztos benne, hogy melyik engedélyt vásárolja meg? Írjon nekünk online. Kérdésére aznonnal választ kap. Kérdezzen bátran! Örömmel segíttünk.

AZ ÚJ PARTNERPROGRAM EL LETT INDÍTVA

23. 06. 2011

Elindult az új partnerprogram AFILIATE Fotky&Foto! Reklámozzon minket, és mi ezért megjutalmazzuk. Az akár 34%-os jutalékot minden egyes hozott újügyfélért, és azok vásárlásáért vagy kifizetjük Önnek, vagy bármikor átutaljuk az Ön Fotky&Foto ügyfélszámlájára, hitel formájában. Csatlakozzon most! Regisztrálja honlapját, helyezze el rajta bannerünket, widgeteket, vagy csak a címünket, és keressen pénzt velünk könnyen és gyorsan. További információkat a "Partnerprogram" részlegben talál.

MEGÚJULT A FOTKY&FOTO!

20. 06. 2011

Elindítottuk a Fotóbank új változatát. Új, modern grafika, továbbfejlesztett termék kereső rendszer, egyszerű vásárlás még gyorsabban. Fényképeink számát 13 millióra bövitettük, videóink száma több száz ezer lett. Várjuk visszajelzésüket, észrevételeleiket és javaslataikat a tovább fejlesztéshez. Örülni fogunk bármilyen visszajelzésnek, amely segítheti további fejlesztését szolgáltatásainknak az Ön számára ...

Megkezdtük a videók eladását it!

24. 08. 2010

A fényképek, illusztrációk, képeket, vektorok mellett videókat is vásárolhat HD-minőségben. A videók vagy videóklippek kereséshez a részletes keresésbe, adja meg a kulcsszót, és a kép típusánál válassza ki a videót. Széles körü videó ajánlattal rendelkezünk. Videóinkat használhatja saját web oldalán, valamint a televízióba különböző dokumentumokhoz. Reméljük, hogy videóink és videoklipeink segítnek Önnek a munkájukban vagy videós ismertetöjében.

Kulcsszavak keresése magyarul

24. 08. 2010

Most már keresgélhet Fotobankunkban kulcsszavak megadásának segítségével nem csak angolul, hanem magyarul is. Ha nem sikerül megtalálnia a keresett szót az első próbálkozásnál próbálja átírni a kifejezést. A kulcsszavakat néha át kell alakítani. Kombinálja a kulcsszavakat így jobb eredményt kaphat. A fotók keresését a regisztráció után javasoljuk, így megakadályozhatja a már megtalált képek esetleges elvesztését. Használja a bővített fotó, kép, illusztráció, vektor és videó keresést is.

A fotóbankból való fotó vásárlás most sokkal könnyebb.

24. 08. 2010

Válassza ki a fényképet, illusztrációt, vektort vagy videót. Válassza ki az engedély típusát, amelyre szüksége van, tegye be a kosárba és rendelje meg. Válassza ki a fizetés típusát. Vásárolhat napi 24 órán, heti 7 napon keresztül regisztráció nélkül. Fizethet hitelkártyával vagy banki átutalással - Magyar Raiffeisen Bank (semmilyen díjat nem kell fizetnie a nemzetközi átutalásért). Ha banki átutalással szeretne fizetni, egy forma számla lesz Önnek küldve, amelyet Ön megfizet, így amint megérkezik a kért összeg a magyar számlánkra, azonnal küldjük Önnek a megvásárolt képek linkjét ahhonan azok letölthetöek. A képeket le kell töltenie 3 napig. Ettől kezdve a vásárolt fényképeket, illusztrációkat vagy videokat használhatja. Ha valamilyen kérdése van e téren ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

 
We are very sorry to bother you, but we must inform you that this site uses cookies. By using this site you consent with cookies usage. More info
Kedvenc (0)